Inspirationstips från Anna Pettersson

Nyhet: Klara, färdiga, skolstart!

 

Många av er kanske fortfarande håller hus i stugan på landet, i båten eller på beachen. Ni lyckliga kan helt och hållet bortse från det här inlägget och fortsätta er härliga semestertillvaro. Eller har du kanske som jag avverkat en första vecka på jobbet? Lite sommarslö men väldigt utvilad. Och vilken annan tid på året passar egentligen bättre till att skapa reda på skrivbordet än just den här? Därför får den här bilden bli mitt ledmotiv den här veckan. Sprillans nytt kontorsmaterial i ordningsamma rader och snygga anteckningsböcker med fina trädmönster av formgivarna Sissi Edholm och Lisa Ullenius. ANSTÄNDIG heter serien som gör livet på kontoret lite snyggare och enklare.

Höstnyhet: ANSTÄNDIG skolmaterial börjar säljas på IKEA under augusti.

Och så finns det förstås ni som har mycket viktigare saker framför er än att starta ännu en säsong på arbetet. Som att börja skolan till exempel. Då kan det ju vara en toppenidé med en ordentlig pluggplats hemma, och den här veckan finns det massor av just den varan på IKEA. Mer inspiration hittar du på ikea.se/arbetsplats och på ditt närmaste IKEA varuhus egna hemsida.   

Den här veckan på Livet hemma kommer vi att smygvisa fler augustinyheter och smarta lösningar som hjälper dig att starta höstterminen hemma, bland annat ett DIY-projekt av fem IVAR skåp och massor av färgsprakande färg.  

Trevlig vecka önskar alla vi på redaktionen!

Kommentarer

Profilbild

Topen!

Torsdag 1 sep 2011, 09:10 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.