Inspirationstips från Redaktionen

Nyhet: DUKEN – sängen som är en soffa

 

Innan man skaffat familj är det vännerna som tar upp störst plats. När mina långväga vänner kommer på besök så behövs just det – plats. Därför är det väldigt praktiskt att ha en bäddsoffa hemma, men praktiskt är inte alltid snyggast.

När vi tog fram sängen DUKEN utgick vi från de egenskaper folk letar efter när de ska välja soffa. Den ska vara skön att läsa böcker och titta på TV i, den ska rymma många, vara bekväm, praktisk och snygg! Att välja soffa påstås vara det svåraste beslutet svenska familjer kan ta gällande hemmet.

Våra designers Knut Hagberg och Marianne Hagberg fick i uppdrag att ta fram en sängstomme som har en bra komfort om du vill sitta upp i sängen. Textildesigner Anna Svanfeldt Hillervik matchade den nya designen på huvudgaveln med fina mönstrade överdrag som enkelt kan bytas när du känner för det.

Johanna R, Livet Hemma-redaktionen

Lätt att förändra. DUKEN sängstomme 1790 kr. Överdrag till huvudgaveln finns dels i grått med vita prickar och ett stormönstrat näckrosmotiv.
Matcha på pricken! Anna Svanfeldt Hillervik har också designat de nya påslakanen STENKLÖVER med röda och vita prickar, 149 kr.

Kommentarer

Profilbild
Nini Tjäder

Det vore finemang om ni också kunde göra sänggavlar till 120 cm breda sängar… fristående, som funkar med ospecad sängmodell. För 120 cm säng finns i princip ingenting.

Lördag 21 apr 2012, 10:03 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Emma ....

Hej!
Passar DUKEN överdrag också till REDALEN sängstomme? Tänkte att när jag tröttnat på rotting-looken kunde jag enkelt ta bort den och förnya sängen med ett nytt överdrag!

Lördag 28 apr 2012, 23:14 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej Emma, DUKEN överdraget är specialsytt för DUKEN sängstomme. Men du kanske kan sy ett överdrag till REDALEN? Det är ju otroligt vilken skillnad man kan göra med lite textil! Mvh Nina

Måndag 7 maj 2012, 09:39 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej Emma, DUKEN överdraget är specialsytt för DUKEN sängstomme. Men du kanske kan sy ett överdrag till REDALEN? Det är ju otroligt vilken skillnad man kan göra med lite textil! Mvh Nina

Måndag 7 maj 2012, 09:43 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej Nini, Inom kort kommer det huvudgavlar och passande sängkappor i 120 cm till våra SULTAN resårbottnar. Mvh Nina

Tisdag 8 maj 2012, 08:51 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Nini Tjäder

Hej Nina,
Ser verkligen fram emot huvudgavlar och sängkappor till 120 cm! Väntar otåligt!

Tisdag 8 maj 2012, 10:52 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Nini Tjäder

Nu har jag sett huvudgaveln i 120 cm till SULTAN. Den skulle ha kunnat vara OK om inte fastsättningen vore så idiotisk. Att skruva fast den i själva Sultan sängbotten, genom dess tyg, ser jag inte som ett alternativ. Man förstör ju på så sätt sängen. Den borde ha montering mot vägg och stå på golvet istället. Och inte går den att byta tygklädsel på heller av samma anledning. Nej, den går bort. Sängkapporna är dock helt OK och jag äger nu en grå.

Tisdag 25 sep 2012, 15:38 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.