Inspirationstips från Redaktionen

Med EMMIE i linneskåpet

 

Tänk om ett linneskåp kunde berätta en historia. Vad hände egentligen här för hundra år sedan? När jag sorterar mitt bäddlinne i kollektionen EMMIE är det nästan som om vi stannat tiden, och året är 1883.

Här finns storblommigt, småblommigt, rutigt, enfärgat och landskaps- mönstrat på samma gång. Textilklädda eller dolda knappar, spets och sydda band. En magisk blandning av ingredienser som gör även den striktaste person redo att kapitulera inför romantiken.

Maria L, Livet Hemma redaktionen

Varför inte lite EMMIE LAND? EMMIE LAND Påslakan 1 örngott, vit, blå 99 kr, EMMIE SÖT Påslakan 1 örngott, flerfärgad 249 kr, EMMIE BLOM Påslakan 1 örngott, flerfärgad 399 kr, EMMIE RUTA Påslakan 1 örngott, rosa, vit 229 kr, EMMIE SPETS Påslakan 1 örngott, vit 299 kr.

Foto: Johan Månsson

Kommentarer

Profilbild

Tyvärr blir det inte så mycket som lockar oss som gillar enfärgat och/eller enkla ränder nu när allt är blommigt och/eller extremt jättemönstrat och/eller i 70-talsfärger. Valet har blivit väldigt begränsat. Blommigt kommer aldrig att komma över min tröskel hemma. Lägg där till avsaknaden av hål i hörnen på påslakanen så blir det inga lakan kvar att välja. Och att de mönstrade påslakanen inte har ett extra kuddfodral att köpa till utan bara ett enda som följer med. Finns ett randigt påslakan jag gillar. Trots avsaknad av hål i hörnen och att det inte finns extra örngott att köpa till. Och det är just nu Nyponros.

Onsdag 13 feb 2013, 10:10 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Magasinet

Väldigt fint och ser precis ut som något farmor bäddade med när vi var små, särskilt det vita med spets, och det med rosor!

Onsdag 13 feb 2013, 10:14 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
milla36

SÅÅÅÅ fint, vackert ohhh vill ha det skåpet med det innehållet!

Torsdag 14 feb 2013, 22:44 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
milla36

SÅÅÅÅ fint, vackert ohhh vill ha det skåpet med det innehållet!

Torsdag 14 feb 2013, 22:50 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.