Inspirationstips från Redaktionen

Höstens färg & form

 

Höstens färgpalett går i en vacker dov petroleum, mörk olivgrön och mörkblå som nästan upplevs svart. Mot det dova poppar accentfärger i pudrig rosa, turkos och aprikos som blandas med silvermetaller. Med inspiration av geometri får cirklar, rektanglar och kvadrater tillsammans bilda en grafisk känsla. Färg och form sätter fart på kreativiteten och lusten att förnya sitt hem.

Grå sammet viks som ett kuvert runt sängen och benen kläs med kontaktfilm i marmormönster. Ett lätt sätt att uppdatera gamla sängben på. Jag gillar kontraster - att blanda olika material, gammalt och nytt eller grafiskt och romantiskt. Testa ett nytt material som du kanske aldrig tänkt på innan eller måla om en möbel och ge den ett nytt liv.

Kreativitet kan förändra ett helt rum och behöver varken vara dyrt eller omständigt. Sammet har tidigare inte varit en favorit hos mig - men plötsligt blir jag sugen på att klä om något. Vadsomhelst.

Hanna Meijer, redaktionen Livet HemmaHöstens färg och form. RÅSKOG rullbord 499 kr, TECKEN mugg 9 kr, IKEA PS 2012 ljusstake 199 kr.Vik ett kuvert runt sängen av VENDELA metervara i bomullssammet 79 kr/m. RÅSKOG rullbord 499 kr, HÖNEFOSS speglar 129 kr/10 stycken, BENZY SKEPP metervara 69 kr/m.

Fotograf: Nina Broberg
Stylist: Tina Hellberg

Kommentarer

Profilbild
KajsaJ

Vilken är den svarta hyllan på hjul?

Onsdag 21 nov 2012, 09:26 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Deco puntosuspensivo

I love the geometric shapes and fall colors!!!

http://decopuntosuspensivo.wordpress.com

Onsdag 21 nov 2012, 11:23 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej KajsaJ,

den svarta hyllan på hjul är privat.

Hälsningar från Lisa, redaktionen

Torsdag 22 nov 2012, 11:34 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.