Inspirationstips från Redaktionen

Häng i hallen!

 

Man brukar säga att hallen är hemmets motorväg, och det är ju en riktigt bra liknelse. Precis som i trafiken blir det lätt köbildning i morgonrusningen och då är det nödvändigt att öka framkomligheten!

I hallen ska mycket rymmas på liten yta, skor tar stor plats vare sig man är en växande barnfamilj eller besatt av träningsdojor. Och skor ska sättas på och knytas, gärna sittandes så skönt som möjligt. En bra idé som tar väldigt liten plats, är att göra hallen till ett häng à la klassisk skolkorridor. Det kanske fungerar på ren och skär vana att alla hänger upp sina grejor! Som evigt plockande mamma kan man ju önska i alla fall, eller också får vi mötas på halva vägen.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Det kan aldrig finnas för många krokar! Sätt upp en hel vägg med LEKSVIK hängare med 5 krokar, 99 kr, TJUSIG bänk med skoförvaring 599 kr, SIGURD bänk 599 kr, BRANÄS korg 129 kr, VALBY matta 299 kr.

Hallen blir ofta en samlingsplats för hemmets kuriosa, saker som varken är på väg in eller ut, en kikare eller ett par gamla skridskor hänger bra på stadiga LEKSVIK krokar.

Foto: Patric Johansson

Kommentarer

Profilbild
Bloggläsare

Jag undrar varför det inte finns någon länk till Livet hemma och bloggen på IKEA:s hemsida? Eller om det finns en länk så är det väl dold... Jag besöker inte ikea.se lika ofta alls nu, innan gick man ju in där nästan varje dag för att komma till bloggen...

Lördag 16 feb 2013, 19:41 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Håller med ovanstående, men vill även tillägga att funktionen som fanns på Ikeas hemsida där man kunde välja att se alla "Nyheter" är väldigt saknad. Går sällan in nu när min uppdatering av sortimentet inte längre går att få på ett smidigt sätt.

Söndag 17 feb 2013, 11:37 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Catarina Jankkila

Saknar också "Nyheter" väldigt mycket.

Söndag 17 feb 2013, 12:10 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Catarina Jankkila

Saknar också "Nyheter" väldigt mycket.

Söndag 17 feb 2013, 12:13 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej, ja vi kan hållla med om att det inte är helt lätt att hitta bloggen på IKEA.se, det finns en liten ikon på förstasidan och långsmala klickbara banners inne på en del sidor. Men det är på gång!
Att vi samlar alla nyheter på en sida är det många som önskar, den funktionen fanns tidigare men vi hade problem med att inte alla nyheter visades så vi tog bort den funktionen tills vidare. Jag skickar er feedback vidare till de som jobbar med vår hemsida. Hälsningar Nina

Måndag 18 feb 2013, 14:22 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
LindaO

Saknar också "Nyheter", blev förvånad när det försvann. Jag tror ni förlorar en del intäkter genom att inte ha "Nyheter" som kategori. Användarvänligheten på hemsidan går också ner en hel del. Vore jättebra om ni kan prioritera att lägga tillbaka den.

Onsdag 20 feb 2013, 10:13 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

sök på "nyheter" i sökfältet så kommer de förhoppningsvis upp

Onsdag 20 feb 2013, 13:37 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.