Inspirationstips från Frida Ramstedt Trendenser

Gästbloggare: Grått och gran(n)t

 

Har du inte plats för en stor gran? Spika upp en tvådimensionell modell på väggen istället, pynta minigranen FEJKA eller limma ihop en granformad hängare av enkla träpinnar.

Fixa finaste julgranspyntet med julpappret JULMYS. Klipp 5-6 små hjärtan av papper i olika mönster, vik hjärtbladen på mitten och limma ihop kanterna mot varandra i en cirkel. Till slut har du gjort en tredimensionell dekoration! Klipp ett hål i toppen och fäst ett snöre.

Frida Ramstedt, Trendenser, för Livet Hemma


För att dekorera krukan kan du använda JULMYS tvinnade band som du knyter i små cirklar.Pynta dörrkransen med trendiga små minipaket och stjärnor i form av pappersdekorationer från serien JULMYS. Välj fuskkransen SMYCKA så kan du återanvända stommen år efter år. Pyntet slänger du bara på pappersåtervinningen när det är dags att dansa ut julen.Med hjälp av spik och tråd kan du skapa en geometrisk dekoration i granform, pynta med julkulor och pysselprojektet är klart på en kvart!För att skapa en vacker display till ditt julgranspynt kan du limma ihop en granformad hängare av enkla träpinnar. Perfekt insynsskydd till ett stort fönster eller för att fylla en tom yta i bokhyllan.Med hjälp av presentpapperet JULMYS och några slaktade kartonger kan du fixa triangelgranar i ett kick. Klipp två triangelformade kartongbitar, limma på papper och skär en skåra på mitten (halvvägs från toppen till botten på den ena, och halvvägs från botten till toppen på den andra). Montera ihop och ställ på en byrå eller på fönsterbrädan!

Foto: Frida Ramstedt

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.