Inspirationstips från Redaktionen

En fröjdefull jul

 

Dan före dan före.. Nej, nu är det inget mer före, nu är äntligen julafton här! Och oavsett om ni firar den där stora bullriga släktjulen eller en fridfull med de allra närmaste så är den här och nu, välkommen jul.

Klapparna är klara (i de flesta fall!), maten står i kylen eller på spisen, vi hjälps åt att duka julbordet och det känns lite pirrigt och samtidigt förväntansfullt för både stora och små. Efter mycket spring och alla förberedelser så är det mysigt att koppla av och umgås och bara njuta av julens stämning och livet hemma-frid. Dagens bildinspiration lånar vi från VAR DAGS FEST boken 79 kr (IKEA FAMILY medlemspris 49 kr).

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Inte så högtidligt men med hjärta blir dukningnen med plats för alla! NORDEN utdragbart bord för 8-10 personer 2 995 kr, SIGURD bänk 599 kr, finns i rött och vitt, IVAR stol 199 kr, TAJMA väggklocka 99 kr har full koll på när Kalle börjar!

Alla kulor behöver ju inte hänga i granen! JULMYS dekoration 179 kr för 36 delar, SVIT bestick 279 kr för 24 delar, TEKLA kökshandduk 5 kr är den perfekta servetten, räcker genom hela julbordet!

Krusa gärna lite extra för gästerna!

Kommentarer

Profilbild

Vad är det för stort vitrinskåp bakom bordet?

Måndag 24 dec 2012, 14:54 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Katja666

Undrar samma som ovanstående, vad är det för rött vitrinskåp, någon som vet?

Torsdag 27 dec 2012, 18:47 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Om jag inte minns fel heter det Linnarp, men jag tror inte att det säljs på Ikea längre.

Torsdag 27 dec 2012, 23:00 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Det kan nog vara så. Har sett nåt liknande i vitt som inte säljs längre. Men konstigt att IKEA lägger ut en bild med ett skåp om det inte säljs längre...

Fredag 4 jan 2013, 09:39 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej, skåpet är mycket riktigt LINNARP som tyvärr inte längre finns i sortimentet. Just de här bilderna kommer från vår bok Var Dags Fest, och det händer ibland att produkter som finns med på våra bilder har utgått. Vi hoppas att ni blir inspirerade ändå och att ni kanske har turen att hitta ett LINNARP skåp på andrahandsmarknaden? Kika på vår köp & sälj avdelning här på Livet Hemma. Lycka till! Mvh Nina

Tisdag 8 jan 2013, 11:19 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.