Inspirationstips från Frida Ramstedt Trendenser

Fridas favoriter från IKEA

 

Eftersom jag dagligen skriver om och bevakar inredningsbranschen tenderar min önskelista tlll tomten att mest innehålla prylar och produkter för hemmet. Årets tio-i-topp inkluderar en hel del från IKEA, bland annat dessa godsaker som finns i butik under december.


IKEA PS STICKA pläd

Den här pläden från PS-kollektionen är min personliga favorit. Jag har redan en variant som överkast i sängen, men skulle vilja komplettera soffan med en sådan här svart kompis också.

IKEA PS värmeljushållare
De numera klassiska värmeljushållarna från serien PS passar i var mans hem, perfekt present både att önska sig och att ge bort. De här skulle passa perfekt på mitt soffbord!

NÄSVIS ljusstake
NÄSVIS eleganta trio är en perfekt klapp att ge bort i sällskap av ett gäng vackra kronljus. Själv önskar jag mig ett dussin till vardagsrumsfönstret.

BUMERANG galge
Gör dig själv (eller dina vänner) en tjänst och hjälp garderoben på traven till en enhetligare hängning genom att ge bort (eller önska dig själv) ett gäng snygga galgar. Finns i svart, vitt och natur och är lika uppskattade av killar som tjejer. Jag tänker ge mig i kast med en rejäl garderobsrensning i januari så ingen skulle bli gladare än jag om dessa låg under granen i år.

FJÄLLTÅG
Nya FJÄLLTÅG är en blivande klassiker. Passa på att önska dig (eller ge bort) ett par piffiga och prisvärda kuddar. Aprikost kommer bli stort i vår! Min favorit är de aprikosa kuddarna. "Snela tomten?" Kan man få ett helt tjog?

VAR DAGS FEST bok
Vem behöver inte inspiration till hur man kan göra vardagen till fest? Bästa boken att lägga under granen kostar bara 79 kr.  Jag skulle använda den som uppslagsverk i gråtrista februari!

FLYTTA rullbord
Efter att ha sett FLYTTA rullbord susa runt i bloggosfären har det hamnat högt upp på min önskelista till vårt nya kök. Ett smart sätt att skapa extra förvaringsyta i köket. Den här står höst upp på min önskelista i år!


Frida Ramstedt, Trendenser, för Livet Hemma


IKEA PS STICKA pläd 499 kr, IKEA PS värmeljushållare 99 kr/ 12 st, NÄSVIS ljusstake, set om 3, 49 kr, BUMERANG galge 45 kr/ 8 st, kuddar ur kollektionen FJÄLLTÅG 79 kr/st, boken VAR DAGS FEST 79 kr, FLYTTA rullbord 1295 kr.

Kommentarer

Profilbild
Eva Vettergren

Har försökt få tag i Ikea ps Sticka filten men det går icke. Ska ju tyvärr utgå av vad jag har förstått :(

Tisdag 18 dec 2012, 09:12 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej Eva Vettergren,

jag kollade lagerstatus för filten på ikea.se och den finns på flera varuhus. Jag har ingen information om ifall den ska utgå, men den går alltså att få tag på nu. Hoppas att den finns på ett varuhus inte alltför långt från dig!

Hälsningar från Lisa, Livet hemma-redaktionen

Onsdag 19 dec 2012, 10:02 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.