Inspirationstips från Redaktionen

ELLE Interiörs Designpris 2013: DUKEN

 

Vi säger grattis till DUKEN sängstomme som just vunnit ELLE Interiörs Designpris 2013! Med årets bästa sovrumsprodukt är det lätt att byta klädsel på gaveln och skönare att sitta upp i sängen.

"Cool, elegant och prisvärd – en säng som passar i de flesta miljöer.", så löd juryns motivering. DUKEN säng är designad av designduon och syskonparet Knut Hagberg och Marianne Hagberg för IKEA.

Se resten av vinnarna av ELLE Interiörs Designpris 2013!

En säng som är som en soffa. Våra designers Knut Hagberg och Marianne Hagberg fick uppdraget - att ta fram en sängstomme med bra komfort om du vill sitta upp i sängen.

Kommentarer

Profilbild
sparris

Kul-grattis!

Men när kommer IKEA med SNYGGA sängstommar/huvudgavlar för oss med 120-säng? I ett land med en av världens högsta andelar enpersonshushåll är det märkligt att utbudet för oss ensamsovare är så ynkligt...

Tisdag 5 feb 2013, 12:50 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Undrar just detsamma. Sänggavlar för 120 sängar är bristvara på Ikea. Den enda ni har är definitivt inte så kul eftersom den kräver fastskruvning i sängstommen och därmed förstör man sängstommens klädsel. Sänggavel för 120 cm bred säng som man ställer på golvet behövs. Och utan att den för ut sängen ytterligare 28 cm eller så från väggen...

Tisdag 5 feb 2013, 12:02 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.