Inspirationstips från Redaktionen

En budgettripp till New York!

 

Ett envist snöglopp och januaris lilla plånbok kan få vem som helst att längta bort från vardagens lunk. Tillåter inte budgeten en resa så kan du fixa en ny utsikt från skrivbordet på en förmiddag!

Arbetslivsforskare kan nog intyga att vi tar många mikropauser under dagen för att hjärnan ska bearbeta intryck och komma med ny output. PREMIÄR tavla med Flat Iron building-motiv är tryckt på canvas och mäter hela 200x140 cm, den kan antingen monteras på medföljande ram eller som här fästas direkt på väggen. Helt ovetenskapligt vågar jag nog påstå att inspirationen flödar bättre med huvudkontoret förlagt till New York!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

PREMIÄR tavla 995 kr, med motiv av Angelo Cavalli, IKEA PS 2012 karmstol i svart 499 kr, ett riktigt stiligt budgetklipp är VITTSJÖ laptopbord i härdat glas och metall 299 kr, ARÖD arbetslampa 449 kr, FÖRHÖJA låda i trä 149 kr för set om 4, GAVIK bordslampa i glas 49 kr, FYLLIG vas 299 kr

VITTSJÖ laptopbord i härdat glas och metall 299 kr, ÄLSKLIG vas 79 kr, FRASERA whiskyglas 15 kr.

Foto: Patric Johansson

Kommentarer

Profilbild
annale

rolig idé! har den här tavlan och undrar bara, hur har den fästs på väggen? tack!

Fredag 11 jan 2013, 11:21 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej annale
Här har vi satt upp den med stark dubbelhäftande tejp,
men beroende på underlag och hur du är om väggen bakom så kan den fästas med små nubb runtom utåt kanterna. Har du den redan uppspänd på aluminiumramen så skulle jag bara luta den alt hänga den lågt bakom skrivbordet.
:) Anna L-B

Fredag 11 jan 2013, 18:13 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.