Inspirationstips från Redaktionen

Bed & Breakfast!

 

Sommar innebär mer tid över för att träffa vänner och släktingar. Kors och tvärs kuskar vi runt mellan olika lantställen och landsändar! Då känns det trevligt att, precis som på ett bättre B&B, kunna välkomna eller tas emot med omtänksam och mysig övernattning!

Högt upp på min romantiska bucketlist står att i makligt tempo bila runt i England bland gröna böljande dalar och varje kväll ta in på små trevliga och personliga värdshus. Där ska vi mötas av typiska engelska damer eller farbröder som säger “Welcome, just in time for tea, love!”

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Mjukt och ombonat i gästrummet på engelskt vis! 
LAPPLJUNG gardinpar 149 kr,BACKSÖTA påslakan 149 kr med fint paiselymönster, BJÖRNLOKA påslakan 249 kr,ÅKERTISTEL påslakan 149 kr i gult och vitt är vändbart, GURLI kuddfodral 39 kr i gult och svart, ALPKLOCKA pläd 399 kr, SANELA kuddfodral 99 kr i sammet, ALVINE RUTA matta 1 995 kr, IKEA PS 2012 satsbord 799 kr för set om 3, ARÖDarbetslampa 449 kr, KNAPRIG vas 29 kr.

 

Breakfast is served! OMVÄXLANDE bricka 79 kr, SANELA kuddfodral 99 kr i sammet,ALVINE RUTA matta 1 995 kr, BACKSÖTA påslakan 149 kr, OLIK vas 15 kr, RÅDIGespressobryggare 149 kr.

Fotograf: Nina Broberg

Kommentarer

Profilbild
Camilla/Stilitiden

Jag börjar gilla den "brokiga" stilen, fint med varma färger, lite bohem och skönt avslappnat. Påminner om styligen i en av Stadshems lägenheter (hade den i inlägg i torsdags, Carl Larsson möter Puta Madre om du förstår;-)

Är det ok att länka/kopiera till min blogg från denna sida?
Hälsningar
Camilla/Stilitiden

Söndag 12 maj 2013, 12:22 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Anna L-B

Hej Camilla/Stilitiden
Ja visst känns det lite kul att blanda färg och mönster och stilar, ett plåtbord står bra där mitt bland romantiken! Och det är absolut helt Ok att länka till din blogg.
:) Anna

Måndag 13 maj 2013, 12:33 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
NordicAarv

Älskart! Om jag hade ett sommartorp skulle det absolut inredas i liknande stil. Skön kontrast till det moderna liv man lever till vardags.

Söndag 19 maj 2013, 18:08 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.