IKEA anordnar Supper Club

Med start den 10 juni arrangerar IKEA en Supper Club under sex kvällar i en lägenhet i Stockholm. Den internationellt kända kocken Christine Ha, som vann Master Chef USA 2012 inleder med två kvällar och följs sedan av svenska kockarna Markiz Talhaoui och Carl Bodin Svensk som lagar mat till IKEA kunder som vunnit platserna i en tävling.

Under sex dagar förvandlas en lägenhet på Gärdet i Stockholm till en Supper Club där tio gäster äter och umgås i en intim och trevlig hemmamiljö skapad av IKEA, tillsammans med Christine Ha. De första två hålls för media och utvalda gäster med Christine Ha i köket.

De efterföljande fyra kvällarna kommer IKEA kunder att få njuta av kokkonst från svenska kockarna Markiz Talhaoui och Carl Bodin Svensk som tävlat i Sveriges Mästerkock. Gästerna har själva, via en tävling på Facebook, fått motivera varför de ska delta.

ikea_supperclub_inspiration_1

Christine Ha vann den tredje titeln av amerikanska Master Chef och är Sverigeaktuell genom att säsongen nyligen visats på svensk TV. Christine Ha är blind och avgörande för hennes matlagning är att köket hon jobbar i är tillgängligt och har enkla lösningar.

Se behind the scenes-filmen med Christine Ha, när hon arbetar i köket METOD:

 

ikea_supperclub_inspiration_4

− Ett bra organiserat kök är nyckeln i förberedelserna, både för en professionell kock och för en som lagar mat hemma. Mitt kök är ganska välorganiserat, men det finns mycket utrymme för förbättringar och jag känner mig inspirerad att ta tag i dem efter att ha jobbat i ett METOD kök, säger Christine Ha.

ikea_supperclub_inspiration_3

− Intresset för matlagning har exploderat i Sverige de senaste åren, och med kökssystemet METOD vill IKEA möta efterfrågan av ett bättre kök. Genom Supper Clubs visar vi praktiskt hur köket kan göra vardagen lättare för de många människorna, säger Tina Björeman, Pressansvarig heminredning på IKEA Sverige.

ikea_supperclub_inspiration_2

Foto: Joachim Lundgren, Söderberg Agentur

Senaste inläggen