nya kollektionen IKEA PS 2014, som kommer till IKEA varuhusen den 1 maj 2014, hittar vi bland annat smart hallförvaring som är lätt att flytta med sig.

"/>

Hylla PS i hallen!

Lätt, nätt och flexibelt. I nya kollektionen IKEA PS 2014, som kommer till IKEA varuhusen den 1 maj 2014, hittar vi bland annat smart hallförvaring som är lätt att flytta med sig.

Den lilla vägghyllan med 11 knoppar behöver varken borrhål eller mycket plats för att göra jobbet. Luta den bara mot en vägg så står den stadigt tills nästa flytt! Förvaringsmodulerna i IKEA PS 2014 är flexibla, påbyggbara och stapelbara och ger möjlighet att skapa en hallförvaring som passar just ditt boende.

 

IKEA PS 2014 vägghylla med 11 knoppar, 499 kr. Design: Keiji Ashizawa, Tokyo, Japan.

Vägghyllan IKEA PS 2014 är kommer i färgen antracit/björk.

IKEA PS 2014 förvaringsmodul 250 kr 60°—35 cm. Lådorna saknar sidor vilket gör att det bara är en yta mellan dem när du staplar dem. Modulerna är gjorda av hållbar, odlad bambu och pulverlackat stål, och finns i tre färger: ljusgrön, mörkröd och vit. Design: Tomás Alonso, London, England.

”En vanlig trälåda är en av de enklaste och mest användbara basmöblerna du kan ha. Genom att ta bort tre av sex sidor, men fortfarande behålla alla hörnen, kunde vi halvera materialåtgången. Men lådorna är fortfarande lika stapelbara och erbjuder samma förvaringsmöjligheter.” Tomás Alonso , designer

Senaste inläggen