Höstens kreativa moodboard

Att samla inspirationsbilder och material till en kreativ moodboard kan verkligen vara förlösande för inspirationen.
Vilka färger, former och material inspireras du av i höst?

Vi har samlat våra inspirationsbilder på VÄGGIS anslagstavla, där de tillhörande nålarna låter oss flytta runt och gruppera bilder för att hitta rätt uttryck. Formatet är behändigt att arbeta med och tavlan kan hängas såväl stående som liggande beroende på vilket uttryck du önskar. Varför inte hänga flera anslagstavlor tillsammans på en vägg som en inspirerande fond vid arbetsplatsen? Eller som här, placera dem på MOSSLANDA tavelhylla.

Färgsättningstips!
Inspirerade av höstens färgskala har vi målat väggen i en grågrön nyans. Vi valde att endast måla den nedre delen för en grafisk effekt. Tavelhyllan är målad i samma nyans och blir ett perfekt avslut vid färgövergången. Ett toppentips om du önskar göra en delad färgsättning. Den målade hyllan utgör ett precist avslut och du slipper tejpa en exakt linje när du målar. Låt listen löpa runt hela rummet så har du en perfekt avlastningshylla för såväl tavlor som dekorativa detaljer.

Pella Hedeby, Livet hemma redaktionen

ikea_KREATIV_MOODBOARD_inspiration_2

VÄGGIS Anslagstavla, 39 kr/st på MOSSLANDA Tavelhylla, 115 cm, 79 kr. Här hara vi målat in tavelhyllan i samma nyans som väggen. OBS! Sandpappra och måla ett lager med grundfärg och därefter snickerifärg för ett hållbart resultat.

ikea_KREATIV_MOODBOARD_inspiration_1

Låt den delade färgsättningen och MOSSLANDA Tavelhylla, 79 kr/st fortsätta runt rummet för en grafisk effekt. VÄGGIS Anslagstavla, 39 kr/st. Som vas Nyhet! VARDAGEN Karaff, 29 kr.

Fotograf Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen