Höstens bibliotek

Den skiftande årstiden betyder att man äntligen får krypa in i sitt allra mysigaste hörn där hemma. Att sitta en stund eller en hel dag och bläddra i favoritböcker med en rykande kopp av någonting varmt kan vara den skönaste känslan en kylig höstdag.

Det är enkelt att skapa sig en plats för avslappning och inspiration med VALJE väggskåp. De olika storlekarna och färgerna gör det lätt att sätta ihop sin egen favoritkombination. Trava dem på golvet eller sätt upp på väggen i valfri form, sedan är det bara att fylla hyllorna med dina bästa böcker och vackraste ting.

Josefin Hååg, 20 kvadrat för Livet Hemma

Ikea_bibliotek_inspiration_1

VALJE väggskåp är perfekt att fylla med sina allra käraste ägodelar. VALJE väggskåp 195 kr/st, VALJE väggskåp med dörr 295 kr, VALJE väggskåp med dörr 495 kr/st. Plocka in en vacker kvist på höstpromenaden, här i vasen FREDLÖS 149 kr. Plats för kaffekoppen på SINNERLIG pall 595 kr. SÖDERHAMN 1-sits sektion 1495 kr fungerar utmärkt som fåtölj i läshörnan. ARÖD golvlampa 499 kr. Kuddfodral SINNERLIG i olika strl 99 kr/st. Metervara AINA i linne tvättas och förvandlas till en vacker och mjuk pläd.

Ikea_bibliotek_inspiration_2

VALJE väggskåp 195 kr/st. FREDLÖS vas 149 kr, STOCKHOLM glas 49 kr/ 2 st, funkar fint att gro höstens ekollon i.

Foto: Emily Laye

Senaste inläggen