Hippa HINDÖ i arbetsrummet

Ett växthus/trädgårdsskåp i arbetsrummet? Javisst! Skåpet HINDÖ fixar förvaring med stil ute som inne. Med sin råenkla look blir det ett snyggt, industriellt inslag med dekorativ förvaring bakom glasade dörrar.

Här fungerar HINDÖ som bokskåp och display för favoritting i arbetsrummet. De antracitgrå benbockarna LERBERG med en grå arbetsskiva blir en snygg, enhetlig kombination, där arbetsstolen FJÄLLBERGET bryter av med sin ljusa björkfanér.

Tips! Om du gärna inreder med en enhetlig gråskala så är det fint att bryta av med naturmaterial. Mixa olika träslag, kork och inredningsdetaljer som jutesnören på rulle, för en varm ton och mer personlig känsla.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_hippa_HINDO_inspiration_1

Växthus/skåp HINDÖ 995 kr, LERBERG benbockar grå, 60 kr/st, arbetsskiva LINNMON grå, 175 kr, FJÄLLBERGET konferensstol björkfaner/Grå Ullevi klädsel, 1495 kr, KVISSLE tidskriftssamlare 99 kr/set om 2, KVISSLE låda med lock, vit/kork 129 kr/set om 4, ENSIDIG vas 29 kr.

ikea_hippa_HINDO_inspiration_2

Mixa in naturmaterial i den grå inredningen för en varm, personlig touch. DRAGAN tandborstställ i bambu, 59 kr, blir en fin pennmugg. SINNERLIG bringare 79 kr, KVISSLE tidskriftssamlare 99 kr/set om 2, KVISSLE låda med lock, vit/kork 129 kr/set om 4.

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen