Hemma hos Hanna

I en mysig liten lägenhet söder om Stockholm bor Hanna med sin hund Higgins. Med textil, loppisfynd och fantasi har hon skapat ett personligt och välkomnande hem. Hanna är både kreativ och händig och gillar verkligen att sy, pyssla och klura ut egna heminredningslösningar.

En av de bästa idéerna hittills var att dela av sovrummet för att få rum med det hon gillar allra mest, en skir gardin mellan säng och pysselbord var allt som behövdes! 

Snart flyttar det in en sambo och med sig i flyttlasset har han ett par stora högtalare, och jag skulle bli förvånad om de inte får en färgstark textil inramning väl på plats!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

Det gula bordet är gjort av svarvade trappstolpar och en träskiva som målats gula. Bordet rymmer allt som behövs; symaskin, tyger, färger, penslar, och kan enkelt förvandlas till ett vanligt skrivbord. Under bordet förvaras dator och tillbehör i en låda på ett hyllplan försett med hjul. Den stoppade pallen NILS 349 kr har fått ett nytt överdrag och den rosa pallen MARIUS 39 kr, fina band som utsmyckning. På golvet syns mattan ALSLEV 159 kr.

På bordet förvaras garn och band i ett SOCKER miniväxthus 149 kr, och en SLOM burk 25 kr rymmer alla trådrullar. Under bordet står vita SKUBB skolådor, 99 kr för 4 st, som ger bra överblick över skruvaskar, färgburkar och annat som är bra att ha till hands!

Det gröna skåpet kom till när Hanna behövde få plats och överblick över alla tyger och stuvbitar. Skåpet är gjort av av en modifierad BILLY bokhylla och en VIRSERUM ram 279 kr, båda målade i en klargrön färg.

Läs mer om Hannas hem i det tidigare inlägget Hemma hos Higgins.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen