Hemma hos Emmie, del 1

På Creutzgatan i Stockholm bor Instagramprofilen Emmie Bjernvinge tillsammans med sin man Alexander i en liten lägenhet som fyllts med mycket personlighet. När man kliver in kan man inte undgå att se att design, konst och inredning är Emmies stora intressen.

Då lägenheten är en etta på 39,5 kvadratmeter har de skapat en sovalkov genom att slå ut garderoben. De inbyggda hyllorna som fanns är nu perfekta att använda som förvaringshyllor. Med TJENA-lådor och tidsskriftssamlaren KNUFF blir detta även en snygg detalj över sängen.

Bäddningen är viktig då sovrummet och vardagsrummet är ett. Det vita linnepåslakanet LINBLOMMA ger en luftig och härlig känsla. Genom att addera trendfärgen nude blir det extra somrigt och drömskt.

Besök Emmies Instagram här!

Alicia Sjöström, Livet Hemma redaktionen

ikea_hemma_hos_emmie_del_1_inspiration_2

Här skapas en skir och fräsch sommarkänsla med hjälp av LINBLOMMA påslakan 499 kr/st och FROSTA pall 49 kr/st, målad i svart och nude. Looken kompletteras med CYLINDER vas 149 kr/set om 3, HEKTAR Vägg-/klämspot 149 kr/st, RIKLIG tekanna 59 kr, VÄRDERA tekopp med fat 35 kr. På förvaringshyllan står lådorna TJENA 49 kr/st och KNUFF 79 kr/set om två, för att hjälpa till med ordning och reda.

ikea_hemma_hos_emmie_del_1_inspiration

LINBLOMMA påslakan 499 kr/st, AINA metervara 89 kr/m, RIKLIG tekanna 59 kr, VÄRDERA tekopp med fat 35 kr.

Stylist: Emmie Bjernvinge
Foto: Alicia Sjöström

Senaste inläggen