Hemma hos Emmie, del 2

Förra veckan hälsade vi på i Emmies vackra lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. I detta inlägg får vi blicka in i hur hon har gjort för att skapa en kreativ arbetsplats i ett compact-living hem.

Det må vara en liten lägenhet på 39,5 kvadrat men hon har lyckats få plats med allt det viktigaste: sovplats, soffa och en kreativ hörna. Det enkla tricket med benbockarna LERBERG tröttnar vi aldrig på. Lägg på vilken skiva du vill så får du ett bord med ett personligt uttryck!

Med hjälp av tavellisten MOSSLAND har väggen fyllts med egna och vänners konst och fotografier. Detta är perfekt för dig som gillar att göra om ofta! Byt bara ut bilderna och addera den färg du gillar extra mycket just nu så får väggen ett helt annat uttryck. Här har Emmie valt att addera nude-färgen för att få det skirt och somrigt. Ett enkelt sätt att ge lägenheten extra karaktär!

Läs Hemma hos Emmie del 1 här.

Alicia Sjöström, Livet Hemma redaktionen

ikea_hemma_hos_emmie_del_2_inspiration_1

Benbock LERBERG 60 kr/st, MOSSLANDA tavellist 79 kr/st, FROSTA pall 49 kr/st. LEDARE led ljuskälla 99 kr, SEKOND upphäng 49 kr, VÄRDERA tekopp med fat 35 kr, CYLINDER vas 149 kr/ set om 3, RIBBA ram 99-149 kr, SOCKER kruka som är målad i nude 9 kr.

ikea_hemma_hos_emmie_del_2_inspiration_2

VÄLBEKANT anteckningsbok 9 kr, FULLFÖLJA gem 29 kr, FULLFÖLJA gelpenna 19 kr, FULLFÖLJA tejp med hållare 19 kr, FROSTA pall 49 kr.

Stylist: Emmie Bjernvinge
Foto: Alicia Sjöström

Senaste inläggen