Hej katalog, hejdå alla måsten!

I dagarna landar årets upplaga av IKEA katalogen i brevlådan. Katalogen i år innehåller förutom en massa fina nyheter även spännande reportage som speglar hur olika vi lever och bor. Genom att ständigt vara nyfikna och lyhörda för människors behov vill IKEA bidra till en bättre och mer personlig vardag!

Vi vill uppmuntra och peppa människor att leva mer efter sina egna behov och strunta i förväntningar och förutfattade normer! Det är först då våra hem blir hemma på riktigt där vi kan landa och hämta ny kraft och inspiration!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

ikea_HEJDA_KATALOG_inspiration_1

Låt vardagsmiddagen handla mer om att umgås och hjälpas åt än hur dukningen ser ut. Mixa gärna både stolar, porslin och sällskap!

ikea_HEJDA_KATALOG_inspiration_2

Visst blir det roligare att laga mat om man samtidigt tar en svängom till favoritlåten! Hitta inspiration till ditt eget drömkök under KÖK OCH VITVAROR.

ikea_HEJDA_KATALOG_inspiration_3

Att äta i soffan är väl det skönaste som finns, vardagsenkelt och lyxigt på samma gång! IKEA PS MURBO 2-sits bäddsoffa 3 995 kr i Vansta mörkblå klädsel, ARÖD arbetslampa 449 kr/st, KNAGGLIG låda 99 kr/st, RÅSKOG pall 199 kr/st.

ikea_HEJDA_KATALOG_inspiration_4

Alla personliga lösningar är bra! Här ett soffbord byggt av KNAGGLIG låda 99 kr/st i furu, och en enkel målad bordsskiva.

Senaste inläggen