Häng i hallen!

Man brukar säga att hallen är hemmets motorväg, och det är ju en riktigt bra liknelse. Precis som i trafiken blir det lätt köbildning i morgonrusningen och då är det nödvändigt att öka framkomligheten!

I hallen ska mycket rymmas på liten yta, skor tar stor plats vare sig man är en växande barnfamilj eller besatt av träningsdojor. Och skor ska sättas på och knytas, gärna sittandes så skönt som möjligt. En bra idé som tar väldigt liten plats, är att göra hallen till ett häng à la klassisk skolkorridor. Det kanske fungerar på ren och skär vana att alla hänger upp sina grejor! Som evigt plockande mamma kan man ju önska i alla fall, eller också får vi mötas på halva vägen.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Det kan aldrig finnas för många krokar! Sätt upp en hel vägg med LEKSVIK hängare med 5 krokar, 99 kr, TJUSIG bänk med skoförvaring 599 kr, SIGURD bänk 599 kr, BRANÄS korg 129 kr, VALBY matta 299 kr.

Hallen blir ofta en samlingsplats för hemmets kuriosa, saker som varken är på väg in eller ut, en kikare eller ett par gamla skridskor hänger bra på stadiga LEKSVIK krokar.

Foto: Patric Johansson

Senaste inläggen