Hållbar med ANVÄNDBAR

Den 8 april landar ANVÄNDBAR i varuhusen! En ny kollektion som hjälper oss på vägen mot en mer hållbar vardag. Vi vill att det ska vara enkelt att spara vatten och energi, återvinna och återanvända, och att odla nära – för många små val i hemmet gör stor skillnad för vår planet.

ANVÄNDBAR väska är gjord av 100 procent bomull från mer hållbara odlingar. Lokala råvaror är den perfekta accessoaren till denna accessoar som minskar förbrukningen av plastpåsar. Och när du till slut måste göra dig av med den är den biologiskt nedbrytbar. ANVÄNDBAR tygpåsar är även dem gjorda bomull från mer hållbara odlingar. Perfekta att ta med till affären och packa ner maten i – istället för att använda plastpåsar. Dessutom passar de bra som förvaringspåsar till frukt och grönsaker som vill ha det svalt och torrt, som lök till exempel.

ANVÄNDBAR kollektion kommer till IKEA varuhusen den 8 april 2016.

ikea_ANVANDBAR_inspiration_5

Nyhet! ANVÄNDBAR väska 49 kr/st, grön/vit eller röd/vit. Tål maskintvätt.

ikea_ANVANDBAR_inspiration_4

Nyhet! ANVÄNDBAR förvaringspåse 69 kr/5 st. Tål maskintvätt. De olika färgerna på snörena gör det enkelt att hålla reda på vad som finns i respektive påse.

ikea_ANVANDBAR_inspiration_3

Nyhet! ANVÄNDBAR bänk för avfallssortering 995 kr. Sorteringskärl säljs separat.

En hållbar livsstil handlar om att ta vara på allt på bästa sätt. Även när det gäller utrymme. Den här fiffiga källsorteringsbänken är en given plats för papper, burkar och flaskor som väntar på att bäras iväg till avfallsstationen. Placera den i hallen så har du en bra plats att både sitta och sortera på.

Senaste inläggen