Gästbloggare: Textil ger liv

Ge nytt liv med textil eller ge textilierna nytt liv? Varför inte både och? Bastextilier är både billigt och lättföränderligt, med lite fix och några bra knep skapar man enkelt personliga lösningar till lågt pris.

Här har vattenfärg inspirerat när vi doppat metervara och kuddfodral och hantverkstakterna syns i form av garnbollar på ett överkast. En trädgren har flyttat in och agerar klädhängare och en gavel till hyllsystemet IVAR är multifunktionell, bokhållare, plats för väckarklocka och lampa, allt i ett.

Anna & Pernilla, för Livet Hemma

Pallen FROSTA har fått ett litet handtag i skinn, en detalj som också kommer igen i trädgrenens och DEKAD väckarklockas upphängningar. Enkelt vita påslakansetet DVALA har sällskap av kuddar i olika material, kuddfodralet GURLI är doppat i textilfärg precis som metervaran LENDA. INDIRA överkast har vi dekorerat med garnbollar.  Lampan TERTIAL och klockan DEKAD har båda bra plats på ”stegen” som är en gavel till IVAR hyllsystem.  Olika material ger liv i en färglös miljö, LJUSNAN korgar, den stickade kudden BJÖRNLOKA och vaserna VINÄGER i bambu bidrar alla.

Pallen FROSTA som fått ett handtag i skinn gör den lätt att flytta eller hänga upp. Det vita kuddfodralet GURLI har fått två nya looker; en med garnbollar i kanterna och en där det doppats i textilfärg.

Styling: Anna Malmgren & Pernilla Jansson

Foto: Brian Predstrup

 

Senaste inläggen