Gästbloggare: En stund i vårsolen

Dagarna börjar mer och mer andas härlig vår och så här i början av årstiden har vi ännu inte hunnit att inreda uteplatsen fullt ut. Precis nu är det en tid då vi lite försiktigt börjar flytta ut och vi tar varje tillfälle vi kan till att fånga vårsolens små värmande stunder.

Entrétrappan är en naturlig plats att börja utelivet på och det finns inget bättre än att med en god kopp kaffe, gå ut, sätta sig och bara njuta. På trappan har det tidigt gjorts vårfint och där omfamnas man av gröna växter som BUXUS som delar plats med krispiga NARCISSUS vårlökar och en frodig CITRUS. Genom att blanda traditionella krukor med korgar skapar man ännu mer en rumslig trivsel ute.

Daniella Witte, för Livet Hemma

Ett fint blickfång nedanför trappan blev en rar samling av vårgrönt på bänken MÄLARÖ.

Att jobba med vitt och svart med några värmande mellantoner ger en väldigt fin kontrast till allt det gröna. Krukan MANDEL målades om och tillsammans med vita SOCKER blev de en väldigt lyckad kombination.

Pläden EIVOR värmer skönt på utsidan när solen går i moln och ur KALASET espressokopp dricks det goda kaffet som i sin tur värmer väldigt gott på insidan. Brevid står espressobryggaren RÅDIG och stråkorgen MAGGA. Ovanför står den stora korgen MAFFENS och några steg ned på trappan ligger vackert utslagna snödroppar på träfatet STOCKHOLM.

Både dynan HÅLLÖ och klappstolen MÄLARÖ är perfekta för en sittplats på de små ytorna.

Foto: Daniella Witte

Senaste inläggen