Gästbloggare: Presentsäsongen är här!

Våren och försommaren är festernas och därmed också presenternas tid. Vi firar skolavslutningar, bröllop, grillfester, dop och födelsedagskalas för både stora och små…

Själv har jag svårt att komma ihåg allt som ska firas förrän sådär precis i sista minuten! Men hur bråttom jag än har, så kan jag aldrig låta bli att fixa med det roligaste, själva förpackandet! Du har väl inte missat att i Pappersshoppen finns en riktig guldgruva av presentpapper, snören, silkespapper, pappersdekorationer och färdiga paketboxar att välja bland?!

Jag har fyllt på förråden med nya presentförpacknings-prylar här hemma. Så nu kan de komma försommarens alla festligheter, jag är beredd! (Åtminstone vad det gäller förpackningen, själva innehållet blir nog något sista-minuten-fixat i vanlig ordning)…

Frida Eklund Edman, för Livet Hemma

Här ligger presentpappersrullar FRAMSTÄLLA, presentsnören FRAMSTÄLLA, FRAMSTÄLLA band och gelpennorna MÅLA från barnavdelningen (härliga att rita egna grattis-kort med). Jag har använt olika omslagspapper och så silkespapper FRAMSTÄLLA för att skapa fina grafiska effekter på paketen. Att vika egna geometriska figurer av papper är ett snyggt papperspyssel för den som har tålamod och tid!

De färdiga papperslådorna FRAMSTÄLLA och TJENA är svåra att misslyckas med! Gör en en minigirlang av papperstejpen FRAMSTÄLLA eller häng dit en fin etikett ur serien HISTORISK för göra dem extra festfina.

Skrivplattan VÄLBEKANT håller viktiga kom-ihåg-lappar och fina etiketter… Papperstejpen FRAMSTÄLLA är perfekt att pynta paketen eller varför inte klädnypor med… Pennor MÅLA och silkespapper FRAMSTÄLLA.

Här har jag gjort en stor rosett av rosa papper på ett prickigt paket, ett enkelt knep som ger stor effekt. Silkespapper ger också en lyxig känsla!

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen