Gästbloggare: Det som göms i snö…

Att hitta den där perfekta julklappen kan vara svårt, men att köpa nåt som de allra flesta behöver är rätt lätt. De flesta lagar mat. Och de flesta har prylar, papper och småsaker som ligger utspridda lite varstans. 

Kanske är det just därför som det allra enklaste blir det mest perfekta? En fin och praktisk gryta, nya skärbrädor eller fina boxar och lådor, julklappstips från oss till er!

Anna & Pernilla, för Livet Hemma

 

Grytan SENIOR står högt upp även på vår önskelista. Nya skärbrädor är alltid bra, MAGASIN säljs i 2-pack. Plåtlådorna SNIKA fungerar fint som brödbox och tillbehör som flaskorna ENSIDIG och MEDVETEN och kannan SOCKERÄRT sätter stilen på köket.

Svart och grå boxarna PALLRA i olika storlekar är en favorit, precis som SNIKA lådor i plåt. Lådorna RISSLA i skinn har snygga sömmar i vitt och boxarna FRAMSTÄLLA har fin snörning. Blanda allt kantigt med nåt runt, textilklädda, runda boxarna KVARNVIK säljs i 3-pack. Vi gillar helt enkelt saker som man kan stoppa andra saker i, och förutom det gillar vi också lampan RANARP.

Styling: Anna Malmgren & Pernilla Jansson

Foto: Brian Predstrup

Senaste inläggen