Garden party

Vi flyttar ut och riggar för middag i trädgården. I avslappnad bohemisk anda sitter vi lågt på mjuka mattor och bullar upp med kuddar och levande ljus för en lång stämningsfull kväll. Ljusslingor i träden skapar en perfekt sagolik skimrande inramning till sommarens mysigaste fest.

Duka upp på ett lapptäcke av sköna mattor. VALBY RUTA är en prisvärd, slitstark och fläcktålig matta som passar utmärkt för ändamålet, här tillsammans med handknutna orientaliska mattor som är ljuvliga för barfota fötter. Här flyttar vi undan långbordet efter middagen och dansar natten lång. Ett långt bord fixas med plank på NORNÄS soffbord och linneduken är AINA metervara som färgats i en vacker gråblå nyans.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_garden_party_inspiration_1

Mattor VALBY RUTA från 299 kr, Orientalisk handknuten matta PERSISK HAMADAN från 995 kr, NORNÄS soffbord (försedda med en bordsskiva av långa plank) 499 kr/st, stora kuddar med URSULA kuddfodral 99 kr.

ikea_garden_party_inspiration_2

Vi dukar med DINERA tallrik beige, 19 kr, RÄTTVIK vinglas 19 kr, glas 9 kr, SVIT bestick 279 kr/24 delar. Som tygservett kökshandduken IRIS 29 kr/2 st.

ikea_garden_party_inspiration_3

De stora ljuslyktorna GOTTGÖRA 199 kr, fixar feststämning på det orientaliska temat. I träden ROTERA lyktor för värmeljus, 39 kr och Nyhet! SOLARVET solcellsdriven ljusslinga för utomhusbruk, 119 kr.

Foto: Sara Danielsson

Senaste inläggen