En fröjdefull jul

Dan före dan före.. Nej, nu är det inget mer före, nu är äntligen julafton här! Och oavsett om ni firar den där stora bullriga släktjulen eller en fridfull med de allra närmaste så är den här och nu, välkommen jul.

Klapparna är klara (i de flesta fall!), maten står i kylen eller på spisen, vi hjälps åt att duka julbordet och det känns lite pirrigt och samtidigt förväntansfullt för både stora och små. Efter mycket spring och alla förberedelser så är det mysigt att koppla av och umgås och bara njuta av julens stämning och livet hemma-frid. Dagens bildinspiration lånar vi från VAR DAGS FEST boken 79 kr (IKEA FAMILY medlemspris 49 kr).

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Inte så högtidligt men med hjärta blir dukningnen med plats för alla! NORDEN utdragbart bord för 8-10 personer 2 995 kr, SIGURD bänk 599 kr, finns i rött och vitt, IVAR stol 199 kr, TAJMA väggklocka 99 kr har full koll på när Kalle börjar!

Alla kulor behöver ju inte hänga i granen! JULMYS dekoration 179 kr för 36 delar, SVIT bestick 279 kr för 24 delar, TEKLA kökshandduk 5 kr är den perfekta servetten, räcker genom hela julbordet!

Krusa gärna lite extra för gästerna!

Senaste inläggen