Fint flow med FLOTTEBO

Din nya bäddsoffan FLOTTEBO ser inte alls ut som vi är vana vid! När IKEA teamet inledde utvecklingen av den nya generationens bäddsoffa utgick de från ett vardagsrum där vi gör olika saker, vi umgås, jobbar och sover i ett ständigt flöde.

Formgivarna Christina Halskov och Hanne Dalsgaard ville skapa en bekväm plattform för alla typer av aktiviteter som äger rum i soffan, flyttbara kuddar gör det enkelt att variera bekvämlighet och funktion. Vanligtvis ändrar bäddsoffor karaktär när de bäddas om till säng men FLOTTEBO har samma minimalistiska uttryck både dag och natt. Det finns ett litet sidobord att koppla på och soffan kommer med sladdhållare under som gör det självklart enkelt att vara uppkopplad närsomhelst på dygnet.

FLOTTEBO börjar säljas på alla varuhus under hösten/vintern.

Nytt! FLOTTEBO bäddsoffa 3 995 kr, med vit, mörkgrå eller grön avtagbar klädsel.

Nytt! FLOTTEBO bäddsoffa 3 995 kr. När soffan ska bli säng är det bara att lyfta och ta upp sängkläderna som kan förvaras i ett utrymme under soffan. Soffkuddarna är lösa och kan flyttas runt beroende på hur man vill sitta och har ett fäste som gör att de inte halkar av även när förvaringen är öppen.

Soffkuddarna är lösa och kan enkelt flyttas runt beroende på hur man vill sitta eller ligga.

Senaste inläggen