Ett LED i utvecklingen

Bra belysning är en viktig del av livet hemma, särskilt nu när höstmörkret sakta börjar krypa sig på. En riktigt rolig nyhet är att all belysning som säljs på IKEA varuhusen från och med den 1 september 2015 är LED! Vi har bytt ut hela belysningssortimentet, allt från effektiv och pricksäker skrivbordsbelysning till harmonisk sovrumsbelysning är numera LED.

LED lampor är både smart och snyggt. Modernt, energieffektivt och hållbart med en livslängd på 20 år! Idag går omkring en fjärdedel av världens energiförbrukning till just belysning, men LED förbrukar 85 % mindre energi och håller 25 gånger längre än en vanlig glödlampa. Vi vill hjälpa till att minska elförbrukningen och miljöpåverkan – utan uppoffringar. Det ska vara enkelt att göra stor skillnad!

ikea_led_inspiration_1

LED-lampor blir inte varma och är därför en säkrare ljuskälla än den klassiska glödlampan. HEKTAR vägg-/klämspot 149 kr.

ikea_led_inspiration_2

LEDARE LED ljuskälla 99 kr, EKBY KÅNNA konsol 25 kr

ikea_led_inspiration_6

LED-ljuskällorna har ett varmt ljus som efterliknar dagsljus. KRUSNING taklampskärm 149 kr, STÖPEN LED blockljus 79 kr/3 st, SINNERLIG bordslampa 599 kr.

Senaste inläggen