Egen vrå för flit och finurligheter

Det är fortfarande sommarlov, men innan vi hinner säga ”multiplikationstabell” är uppropet här. En perfekt smygstart på hösten är att inreda en plats där kreativiteten får fart och lusten att lära infinner sig. Att fixa en fin och funktionell pyssel- och plugghörna är dessutom så kul att de kommande läxorna rent av känns efterlängtade.

Vi tror att en alldeles egen vrå gör det roligare och lättare att sortera både tankar och saker. Det fiffiga skrivbordet MICKE har gärna huvudrollen; litet och lättplacerat med plats för allt från små prylar till stora idéer. Du inreder det som du vill, kan bygga till fler delar vid behov och slingriga sladdar döljs enkelt på baksidan. Det enda som kan vara lite svårt är att välja färg…

ikea_skolstart_micke_inspiration

Skapa energi! Vi tejpade en solgulrandig matta direkt på golvet och förhöjde FÖRHÖJA väggskåp med färgat papper som bakstycke. En gladgrön IKEA PS 2014 klädhängare blev det också!

ikea_skolstart_micke_inspiration_2

Pilligt pyssel, kluriga läxor eller påbörjade romaner stuvas enkelt undan i MICKE skrivbord. Nätta LED-lampan JANSJÖ, trälådorna FÖRHÖJA och tidskriftssamlare TJENA är fler smarta kompisar.

ikea_skolstart_micke_inspiration_3

IKEA PS 2014 är kloka krokar, listiga lister och magiska magneter för allt du vill ha nära dig. IKEA PS 1995 är klockan som aldrig går ur tiden.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen