Dröm dig bort

Får du sova riktigt gott kan du drömma dig igenom hela natten. Våra nya sängar har ännu högre komfort och kvalitet. Riktiga drömsängar, om du frågar oss.

Sov som en stjärna. Vår nya kontinentalsäng VALLAVIK går verkligen att syna i sömmarna. Tre lager avlastning och stöd hjälper kroppen att slappna av. Sköna naturmaterial som ull anpassar sig efter din kroppstemperatur så att du håller dig lagom varm. Den quiltade huvudgaveln med klädda knappar ger behagligt stöd när du sitter och läser. Att den dessutom ger hela sovrummet en air av glamour gör inte sömnen sämre.

ikea_ALEXANDRA_dromsang_inspiration

Nyhet! VALLAVIK kontinentalsäng Hyllestad fast, Tussöy grå, 14495 kr

ikea_SIGGE_dromsang_inspiration

Hej då sömnlösa nätter
I den nya höga och stilrena kontinentalsängen DUNVIK sover till och med en plågad författare gott. Alla sängens lager går att anpassa till varje person som ska sova i den. Sängen är formgiven av Ola Wihlborg och Synnöve Mork. Det märks till exempel i att sänggaveln är klädd runtom. Perfekt om du vill att sängen ska vara huvudkaraktären i rummet.

ikea_SILVANA_dromsang_inspiration

God natt – vem du än är
Drömsängen ska anpassa sig efter dig och inte tvärtom. Sköna STAVANGER är en ny resårbottensäng som vi tagit fram med just individualitet som ledord. Med sina fem komfortzoner och individuella pocketresårer får din kropp stöd och avlastning, hur du än ser ut. Den fyra centimeter tjocka bäddmadrassen består helt av naturmaterial som transporterar bort fukt och håller dig lagom varm.

Foto: Marcus Lawett
Stylist: Camilla Krishnaswamy


Vi lät Alexandra Rapaport, Sigge Eklund och Silvana Imam drömma sig bort i varsin drömsäng. Resultatet blev tre kortfilmer som du kan titta på här!

Senaste inläggen