DIY SANNOLIKT

En vintage kimono blir en fin dekor över sängen i det Japaninspirerade sovrummet. Ljust skandinaviskt trä, papper och klarglas bidrar till ett skirt uttryck och textilen mjukar upp det enkla, raka formspråket. Känslan blir ombonad och sval på samma gång.

Fixa stilen med gardinstången SANNOLIKT som upphängning för kimonon. Här följer vi upp den ljusa furun med det rejäla sidobordet REKARNE som blir ett perfekt avlastningsbord intill sängen. Det vita linnepåslakansetet LINBLOMMA med sin fina knytdetalj får även det en asiatisk touch i sammanhanget. Enkelt och avskalat. Avsluta snyggt med den nya grå sänglöparen GULLREGN som en stram detalj vid fotänden på sängen. Det blir inte enklare att bädda än så här!

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_DIY_SANNOLIKT_inspiration_1

SANNOLIKT gardinstångset furu, 99 kr, sidobordet REKARNE 995 kr, i vitbehandlad massiv furu, vit bordslampa VÄTE 79 kr, glasvaser CYLINDER 149 kr/set om 3, Nyhet! Mugg i glas IKEA 365+  9 kr/st, bambufat HULTET 49 kr, påslakanset LINBLOMMA vit, 499 kr, Nyhet! grå sänglöpare GULLREGN 199 kr.

ikea_DIY_SANNOLIKT_inspiration_2

Detalj av SANNOLIKT gardinstång 99 kr, där vi ersatt konsolerna med skruvstift från bygghandeln för en dold infästning.

Foto: Martin Cederblad

Senaste inläggen