DIY – Ren TERAPI

På devisen det enkla är det vackra uppdaterar vi fina TERAPI smörknivar med vintrigt vita skaft. Med sitt nya skira uttryck blir de ett dekorativt inslag på bordet.

Tejpa en rak linje med maskeringstejp och måla. Vi valde en blank vit snickerifärg och använde klädnypor som stativ så att knivarna kunde stå upp och torka. Linjerna får gärna sitta på lite olika nivåer för att ge knivarna sitt egna unika uttryck. Varför inte ge bort ett par målade smörknivar tillsammans med det hembakta brödet som gå-bort-gåva? Eller låt barnen pyssla egna fröken-presenter till jul!

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_diy_ren_terapi_inspiration_1

Duka helt i vitt. IKEA 365+ fat 29 kr/59 kr, som tekopp IKEA 365+ skål med rak kant, 29 kr/2 st, små runda skålar för flingsalt och smör IKEA 365+ 25 kr/2st, GULLMAJ servett i vitt linne 49 kr/2 st. Glasburk med lock KORKEN 19 kr. Snöre FRAMSTÄLLA i vitt, 9 kr.

ikea_diy_ren_terapi_inspiration_2

Terapi i vitt. TERAPI smörkniv i eneträ, 25 kr/4st, linneservett GULLMAJ, 49 kr/2st. liten vit skål IKEA 365+ 25 kr/2 st. Som bonus bjuder detta DIY på ett nostalgirus med doftande eneträ. Minns somrarna med täljkniven i sommarstugan… 

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen