MARIUS pall 39 kr, finns i svart, vitt, ljusblått och rosa. Hålen i sitsen inbjuder till romantiska flätningar av sidenband, så blir den rosa pallen ett litet konstverk i sig. Den svarta pallen fick en virkad sits av slitna jeans och den ljusblå en färgglad rastafarimössa att bli glad av! 

"/>

DIY – personliga pallar

Det finns mycket roligt man kan göra med en pall! MARIUS pall 39 kr, finns i svart, vitt, ljusblått och rosa. Hålen i sitsen inbjuder till romantiska flätningar av sidenband, så blir den rosa pallen ett litet konstverk i sig. Den svarta pallen fick en virkad sits av slitna jeans och den ljusblå en färgglad rastafarimössa att bli glad av! 

Så här gör du trassitsar:

Att virka istället för att väva trasmattor är lätt och går rasande fort! Först klipper eller river du långa remsor av stuvbitar eller gamla klädtrasor du tröttnat på och knyter ihop till ett trasnystan. Sen virkar du inifrån och ut i cirklar, virka ett par maskor i luften ungefär var tredje, fjärde maska allteftersom cirkeln blir större. Hur man virkar kan du se på Youtube. På den färgglada sitsen har vi bara knutit lösa bomullsband i olika färger.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Foto: Nina Broberg

Sitsen är virkad av metervarorna (inifrån och ut).

SARALISA 59 kr/m, KAJSASTINA 49 kr/m, BERTA RUTA 59 kr/m, GRÖNSKA BLOM 29 kr/m, BRITTEN NUMMER 19 kr/m.

Senaste inläggen