DIY – Megamobil till barnrummet

Rockringarna LATTJO av rotting, kommer i par om två. Här har vi använt den mindre ringen till ett snabbfixat hemmapyssel som ger en STOR effekt och tar för sig rejält på barnrumsväggen!

Du behöver nyheten LATTJO rockring, snören och fina saker att knyta upp (bara fantasin sätter stopp). Så här års känns det självklart att säsongsanpassa pyntet i vår stora LATTJO mobil, vi väljer julgransdekorationerna VINTER 2015 som är lätta att byta ut till något annat när våren kommer!

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_LATTJO_megamobil_inspiration_1

Vi utgår från LATTJO rockring i rotting, 199 kr/set om 2, adderar säsongsanpassat pynt ur julkollektionen VINTER 2015, snören och mormors ärvda spetsband. Sängen är bäddad med GÄSPA påslakan och lampan ARÖD ger ett bra läsljus. Prickiga fleecefilten VINTER och långhåriga fällen SKOLD gör sängen extra ombonad.

ikea_LATTJO_megamobil_inspiration_3

Julkulorna VINTER 2015 i trä (6,5 cm) passar fint att hänga i mobilen på snören och band VINTER 2015. Trumpinnar, jojo och pussel ur kollektion LATTJO. (Små träkulor i glasburken KORKEN finns att köpa i hobby-handeln.)

ikea_LATTJO_megamobil_inspiration_2

Nyhet! LATTJO rockring 199 kr/2 st. Julgranspynt ur kollektionen VINTER 2015.

ikea_LATTJO_megamobil_inspiration_4

Söta grisen KNORRIG har fått en julfin rosett!

Foto: Elin Eklund Edman

Senaste inläggen