DIY – IVAR stol i höstskrud

Den till formen enkla men tidlösa IVAR stolen i massiv furu är lätt och tacksam att göra om enligt tycke och smak. Här har vi adderat både färg och natursnöre i kombination med det trärena som är en av höstens trender.

Inspirerade av blå hösthimlar och trädens skiftningar i PREMIÄR tavla skogsstäming färgsatte vi två IVAR stolar, fina i par eller var för sig. Att använda snöre för att förändra är både kul och lätt, det blir hållbart och är enkelt att ta bort om man skulle ångra sig!

Gör så här:

Använd vanlig snickerifärg, välj kulör och valfri blankhet, här har vi använt halvblank färg. Tejpa först de partier du inte vill ha målade. Måla sen två tunnare strykningar i omgångar så får du en slät och fin yta utan dropp. Snöra hela ryggen eller ryggpinnarna för sig.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

 

Nyhet! PREMIÄR tavla skogsstämning, motiv Sasha Blake, är mäktig på väggen och ger atmosfär åt hela rummet med sitt format 140 x 200 cm, IVAR stol i massiv furu 199 kr, ÅDUM matta 595 kr.

 

IVAR stol 199 kr, här med målade ben och snörade ryggpinnar. Börja med att knyta fast ett snöre och börja linda tätt, tätt, skarva när du behöver, skarven kan du sen peta in och dölja efteråt.

 

IVAR stol 199 kr, med grovt snöre runt och mellan ryggpinnarna. Linda snöret som ett S, varannan framför, varannan bakom den nedre och övre pinnen, tätheten är lätt att anpassa efter tycke!

Senaste inläggen