DIY Greenroom!

Låt den spirande vårgrönskan utomhus sprida sig även inomhus. Det gröna kontoret känns inspirerande och kreativt året om! Här har vi byggt ett lite annorlunda skrivbord av gamla böcker och en grönmålad LINNMON benbock.

Just nu när koppar och mässing är så på tapeten så passar det bra att macha med den fina gröna färgton som blir när koppar åldras och ärgar. Rottingfåtöljen HOLMSEL är en vårnyhet i grönt och lampan RANARP passar ju perfekt in i stilen med sina fina mässingsdetaljer.

DIY benbockar

LERBERG benbock i stål finns i vitt och mörkgrått. Här har vi spraymålat den vita varianten med två lager färg, låt bara torka en stund mellan gångerna. Ett riktigt enkelt sätt att göra sitt eget bord efter personligt tycke och smak!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

HOLMSEL rottingfåtölj 499 kr i grönt, LERBERG benbock 65 kr, LINNMON bordsskiva vit 145 kr, HÖJDARE korg 49 kr, RANARP arbetslampa 399 kr, BILD L’arbre 69 kr av Henri Matisse, RIBBA ram vit 149 kr, VARMLUFT lampskärm 69 kr, SNIKA låda med lock 199 kr för set om 3, FÖRHÖJA låda i björk, 149 kr för set om 4.

RANARP arbetslampa 399 kr, BILD L’arbre 69 kr av Henri Matisse, RIBBA ram vit 149 kr, LINNMON bordsskiva vit 145 kr.

Nu blommar det på kontoret! HÖJDARE korg 49 kr, LERBERG benbock 65 kr, DIY-målad i ljust grönt.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen