Det verkar BEKANT!

Karl Malmvall och Eva Lilja Löwenhielm är designerna bakom serien BEKANT. De ville göra flexibla skrivbord som uppmuntrar till samarbeten, möten och kreativitet. Skrivbord som går att anpassa, som ser till att alla kan jobba bekvämt och få en bättre dag både hemma och på arbetet.

BEKANT finns i olika storlekar och former. Använd ett eller kombinera flera, komplettera eller förändra precis när du behöver! Skrivborden har justerbara ben, en generös arbetsyta och ett nät för kabelhantering.

Förutom olika former och storlekar finns serien också i många olika färger och utföranden, med eller utan elektrisk motor för att höja och sänka skrivbordet. Perfekt för alla som vill haka på hälsotrenden att stå upp och jobba! Visste du att du ökar din energiförbrukning markant jämfört med när du sitter ner? Dessutom får du starkare muskler, balans och cirkulation.

ikea_bekant_inspiration_1

Stiligt och smart. BEKANT skrivbord passar lika bra på arbetsplatsen som i hemmakontoret!

ikea_bekant_inspiration_2

Serien BEKANT har testats och godkänts för professionellt bruk och uppfyller kraven på säkerhet, hållbarhet och stabilitet – så den är perfekt för alla typer av kontor!

ikea_bekant_inspiration_3

 

Senaste inläggen