Det gröna öppna köket

Köket är en naturlig samlingsplats i det moderna hemmet. Se bara när du går på fest… Med en öppen välkomnande lösning får du dessutom möjlighet till mer hållbara lösningar ur miljösynpunkt!

Det blir allt enklare att leva mer hållbart hemma. Nya smarta lösningar uppfinns hela tiden och några av dem ser du i årets IKEA Katalog. På årets omslag står det ”Designat för människor”, inte tänkt som en slogan utan ett försök att sammanfatta den essens som har genomsyrat IKEA sedan starten. IKEA gör inte produkter utan att ha en person med ett behov i åtanke.

Inget har väl känts mer angeläget just nu än att leva mer hållbart ur miljösynpunkt. Därför är det ett självklart tema som tas upp i katalogen. Den 25/8 är det Sverigepremiär för en helt omarbetad ännu mer inspirerande IKEA katalog-app.

IKEA_levagrontochhallbart_inspiration_3

Köket är mer än en matplats idag. Energisnåla vitvaror, snålspolande kran, utrymmen för sopsorteringslösningar och skafferier med lätt överblickbarhet som gör att du gör lättare planerar inköpen – allt bidrar till ett mer hållbart liv ur miljösynpunkt. Nyhet! SÄVEDAL köksluckor 189 kr/st, BEKVÄM rullbord 399 kr, INGO/IVAR bord och 4 stolar 1245 kr, NORNÄS bänk furu 695 kr/st och FOTO taklampa 199 kr/st.

IKEA_levagrontochhallbart_inspiration_2

Rätt förpackning till rätt råvara. Det är en kunskap som vi måste börja tillämpa om inget ska gå till spillo. IVAR låda 149 kr/st.

IKEA_levagrontochhallbart_inspiration_4

Smarta sorteringslösningar gör att sopsorteringen nästan sköter sig självt. VARIERA avfallshink gör att du kan kombinera din egen lösning, till exempel dold i en bänk.

IKEA_levagrontochhallbart_inspiration_1

Ordning och reda i skafferiet. Med genomskinliga förpackningar har du lätt att övervaka skafferiet och minskar risken för att råvaror blir dåliga innan du hunnit använda dem. KORKEN burk med lock i olika storlekar från 12 kr/st. IVAR hylla 1 sektion djup 30 cm 539 kr, IVAR hyllplan 50 kr/st. IVAR krok för hyllplan 19 kr/2 st.

 

Senaste inläggen