Den lilla sommarateljén

Nu har vi invigt vår lilla sommarateljé! I flera år har vi önskat och tänkt och under tiden pysslat och målat bland gammal bråte och frysboxar! Men i höstas slog vi äntligen till på att renovera den gamla lillstugan på landet.

Så nu har vi det där extrarummet för allt man vill göra och faktiskt hinner med på sommaren när man är ledig. Och bara att att få inreda ett stort ljust rum med högt i tak och stora fönster. Det gamla breda plankgolvet vi hittade under korkmattor och spånskivor var grovt och oslipat med svarta handtextade bokstäver kors och tvärs, helt perfekt i stilen tyckte vi medan hantverkarna skakade skeptiskt på huvudet. Lite extra kvadratmeterlyxigt är det att kunna lämna ett projekt mitt i och låta det stå till nästa dag, utan att behöva städa undan!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

LERBERG benbockar i stål 65 kr/st, med en VIKA FURUSKOG bordsskiva 425 kr, är enkelt att lyfta undan när man behöver mer golvyta. Klappstolen FRODE 299 kr är är stapelbar men stadig och skön att sitta på, ALVINE RUTA matta 1 995 kr kommer nog få ett och annat färgstänk vad det lider. Lamporna i taket är av äldre IKEA modell, liknande i stil är FOTO taklampa 129 kr.

Ett för våren nytt FABRIKÖR vitrinskåp 1 495 kr fick genast flytta in, finns även i beige och ljusgrönt.

FABRIKÖR vitrinskåp 1 495 kr står SOCKERÄRT kanna 79 kr med penslar, pennor ur MÅLA färgset 59 kr, TVILLING bild 79 kr, set om 2.

Stör ej! Koncentrerat bildskapande pågår… fast lite saft och någon bulle kan på nåder få serveras då och då!

 

RÅSKOG rullbord 499 kr är perfekt att kunna rulla fram när det behövs.

Senaste inläggen