Cykla hem med SLADDA!

Nu finns en av årets mest spännande produkter på plats i varuhusen. Får vi föreslå att du åker kollektivt hit, så kan du cykla hem en SLADDA, med lastad släpkärra om så önskas!

Hur långt kan man komma med en cykel? Hur långt som helst skulle designern och cykelnörden Oscar Juhlin sannolikt svara. Med rätt utforming och smart utrustning kan cykeln lösa de flesta transportbehov och göra vardagen lite enklare. Det var utgångspunkten när cyklen SLADDA togs fram av designkontoret Veryday på uppdrag av produktuvecklaren Per Stigenius på IKEA.

SLADDA är en unisexcykel som är enkel att underhålla och har flera smarta tillbehör som gör den till en självklar del av en hållbar livsstil. SLADDA har remdrift, som är ett rostfritt, underhållsfritt alternativ till en vanlig kedja. Aluminiumramen är rostfri och har behandlats med 2 lager lack för att göra den ännu mer motståndskraftig mot repor, vägsalt och lera. SLADDA har 25-års garanti på ramen i aluminium och 10 års garanti på remdriften. Nu rullar de första SLADDA cyklarna ut från varuhusen, på väg mot en mer hållbar vardag! Kolla med ditt varuhus hur tillgången ser ut.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Vinnare av Red Dot Design Award 2016
Cykeln SLADDA har tilldelats ett av världens finaste designpriser – Red Dot Design

ikea_SLADDA_inspiration_1

Bli först på stan med nya SLADDA cykel 6695 kr, IKEA FAMILY pris 3795 kr.

ikea_SLADDA_inspiration_2

Nyhet! SLADDA cykel 6695 kr, IKEA FAMILY pris 3795 kr, kan skräddarsys efter behov och kräver minimalt med underhåll. Aluminiumramen är rostfri och gör cykeln lätt att att lyfta och ta med sig.

ikea_SLADDA_inspiration_3

Nyhet! SLADDA cykel 6695 kr, IKEA FAMILY pris 3795 kr. SLADDA cykelkärra 2495 kr, IKEA FAMILY pris 1495 kr. SLADDA cykelväska 399 kr, IKEA FAMILY pris 299 kr. SLADDA cykelkorg 349 kr, IKEA FAMILY pris 249 kr, SLADDA pakethållare 399 kr, IKEA FAMILY pris 299 kr.

ikea_SLADDA_inspiration_4

Nyhet! SLADDA cykel 6695 kr, IKEA FAMILY pris 3795 kr, SLADDA cykelkorg 349 kr, IKEA FAMILY pris 249 kr.

Senaste inläggen