Blå blå jeans

Blått ligger i luften, och vi känner suget av ultramarin och ljus förgätmigej, sommartoner vi bara vill se mer av. Blå jeans är för evigt i våra hjärtan och garderober, så lyft fram dem och inred ett jeansbibliotek för älsklingarna i blått!

Matcha favoritparen med den lättmöblerade klädställningen MULIG i ny turkos kulör. Enligt passionerade samlare och experter så mår jeansen bäst av att inte tvättas för ofta, utan hänga luftigt och bara vädras med jämna mellanrum! Andra nyheter i blåskalan är LOCKSTA fåtölj, SKÄRBLAD kuddfodral och den fina ullmattan TJÄREBY.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

MULIG klädställning 99 kr, SKÄRBLAD kuddfodral 49 kr, TJÄREBY slätvävd ullmatta 1 995 kr, VANADIN bordslampa 149 kr OLIK vas i turkos 15 kr, CYLINDER minivaser 39 kr/ set om 2.

BUMERANG galgar i matt naturträ, 35 kr/8 st, är fina till blåa toner.
 Jeans är lite som parfymer, förknippade med tid och rum! På väggen hänger ett par jag hade när jag träffade min man, två barn senare och med bredare höftmått så kan jag ändå inte skiljas från dem!

Blå blom! VANADIN bordslampa 149 kr, OLIK vas i turkos 15 kr, CYLINDER minivaser 39 kr/ set om 2, under bordet skymtar VÄDDKLINT kuddfodral 49 kr.

LOCKSTA fåtölj 399 kr med VÄDDKLINT och SKÄRBLAD kuddfodral 49 kr

Senaste inläggen