BEKANT sovvrå

Saknar ditt sovrum den där ombonade känslan? En sänggavel vid huvudänden kan vara lösningen för att fixa en mysig sovvrå i ett för övrigt luftigt och sparsmakat rum.

Här har vi placerat BEKANT avskärmning (som egentligen är avsedd för arbetsplatser) som en huvudgavel vid sängen. Skärmarnas svängda form skapar en känsla av avskildhet och den ljudabsorberande ytan dämpar ljud och ger en mjuk och stilla inramning till sovplatsen. Ett bra tips i ett hem med öppen planlösning där det kan vara svårt att komma till ro. Med dessa skärmar får du enkelt en ombonad sovvrå – som gjord för en god natts sömn.

Så gör du:
Två BEKANT skärmar placeras intill varandra så att det står omlott i skarven för en perfekt anpassad gavel till en 160 cm bred säng. Här står skärmarna monterade på de tillhörande fötterna, men du kan lika gärna placera dem direkt på golvet och fästa dem i väggen eller i sängstommen för en stabilare konstruktion

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

ikea_bekant_sovvra_inspiration_1

BEKANT avskärmning för arbetsplats, 995 kr/st. SKOTTERUD resårbotten, mörkgrå 5 195 kr, Nyhet! ÄNGSLILJA påslakan med 2 örngott, 349 kr, Nyhet! STRIMLÖNN pläd i ull, 499 kr, på stegen HENRIKA pläd, 149 kr. Nyhet! HEKTAR vägg/klämspot 149 kr. I fönstret, stilrent glas i CYLINDER vas/skål 149 kr, respektive 199 kr/set om 3.

ikea_bekant_sovvra_inspiration_2

Skärmarna, eller sänggaveln i det här fallet, är som gjord för en klämlampa som sängbelysning. Dessutom kan du enkelt fästa favoritbilder på gaveln för en personlig inramning. BEKANT avskärmning för arbetsplats, 995 kr/st, Nyhet! HEKTAR vägg/klämspot, 149 kr. Nyhet! ÄNGSLILJA påslakan med 2 örngott, 349 kr i mjuk tvättad bomull blir snabbt favoriter med sitt skönt avslappnade uttryck och den fina off-while tonen som ytterligare förstärker den mjuka looken. Vid fotänden den lyxigt mjuka Nyhet! STRIMLÖNN pläd i 100% ren ny ull, 499 kr.

Fotograf: Kristofer Johnsson

Senaste inläggen