Bäddat för sommar

Hur härligt är det inte att få njuta sommaren så här! Vi har byggt en hängande dagbädd av en gammal lastpall och bäddar med STRANDVETE som ett gosigt sommartäcke. En rustikt naturnära färgskala med strukturer i linne, fårskinn, drivved och hampa skapar den ljuva sommarfräscha känslan.

På den långa lastpallen blir bäddmadrassen TUSTNA i måtten 80×200 den perfekta bädden. Mjuk och skön med sina tryckavlastande egenskaper och så fin som den är med dekorativa knappar. Istället för att klä in den vita madrassen så lägger vi ut ett par LUDDE fårskinn som ett dekorativt madrasskydd.

DIY-tips! Om du saknar en pergola eller ett uterum med tak för att hänga din dagbädd så fungerar lastpallarna lika bra på hjul. Så kan du enkelt flytta din dagbädd till uteplatsens mysigaste hörn.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_DIY_hangsang_inspiration_1

LILL spetsgardiner 29 kr, ger miljön ett skirt intryck och fungerar även som myggnät under ljumma sommarkvällar. Kuddfodral URSULA beige, 99 kr, SOCKER zinkkruka 79 kr, BYHOLMA korg 129 kr, Överkastet TALLÖRT i bomull/jute fungerar som en skön extra pläd.

ikea_DIY_hangsang_inspiration_2

Nyhet! TUSTNA bäddmadrass 1195 kr, LUDDE fårskinn 349 kr. Härligaste sommartäcket får du med linneöverkastet STRANDVETE med tillhörande kuddfodral 995 kr.

Foto: Sara Danielsson

Senaste inläggen