Aprilnyhet! ANVÄNDBAR kollektion

Den nya kollektionen ANVÄNDBAR vill uppmuntra till ett mer hållbart liv hemma. Det handlar om att spara energi och vatten, minska mängden avfall, återvinna och återanvända, och att odla nära – många små val som gör stor skillnad för vår planet.

I kollektionen ingår produkter gjorda av naturmaterial som terrakotta, trä och bomull från mer hållbara odlingar. Här finns självvattnande krukor, lergrytor, kylande matförvaringskärl och återanvändbara shoppingkassar.

ANVÄNDBAR innehåller också produkter som hjälper till att ta hand om disk, städning och avfall på ett smidigt och mer hållbart sätt. För den som vill ha ännu mer inspiration finns också en bok fylld av bra tips för en grönare livsstil.

ANVÄNDBAR kollektion kommer till IKEA varuhusen den 8 april 2016.

ikea_ANVANDBAR_inspiration_1

Nyhet! ANVÄNDBAR groddlåda, 2 våningar 199 kr. Den här groddlådan gör det enkelt att när som helst njuta av goda och hälsosamma böngroddar. Inga onödiga förpackningar behövs. Färska är de också. Groddlådan i två nivåer är tillverkad av terrakotta som håller en jämn fuktnivå vilket gör det gynnsamt för groddarna att växa. Den glaserade bottenskålen skyddar underlaget från vatten.

ikea_ANVANDBAR_inspiration_2

Nyhet! ANVÄNDBAR självbevattningskruka 179 kr/2 delar (Ø28,H12cm), självbevattningskruka 179 kr/4 delar (L22×B19, H18cm), självbevattningskruka 129 kr/4 delar (L19×B13, H15cm).

Senaste inläggen