Andra bullar!

Varje dag delas miljontals bilder i sociala medier som visar mat och människor som samlas kring mat och det finns ett ökat intresse för ansvar inom mat- och livsmedelsfrågor. Sedan den 1 juni serverar IKEA Grönsaksbullar på alla varuhus i Sverige. Med smak av morgondagen!

Lanseringen är en del i den påbörjade resa mot ett bredare utbud av hälsosammare och mer hållbara matval på IKEA. Grönsaksbullarna består av endast grönsaker, är glutenfria och har lägre miljö- och klimatpåverkan. IKEA Foods nya inriktning bygger på visionen om att erbjuda en bättre vardag för de många människorna.

ikea_gronsaksbullar_inspiration_1

– Vi kommer att fortsätta att servera välsmakande och prisvärd mat, baserad på svenska recept och traditioner men med ökat fokus på hälsa och hållbarhet – två aspekter kring mat som vi vet är viktiga för människor. Vi har höga ambitioner och vår förflyttning har bara börjat. Jag är stolt att vi idag börjar servera och sälja våra Grönsaksbullar, säger Ann Holster, chef för IKEA Food Sverige.

ikea_gronsaksbullar_inspiration_2

IKEA Food har fortsatt fokus på att erbjuda god och prisvärd mat för och adderar nu ett bredare utbud som är bra för hälsan och välbefinnandet som produceras på ett ansvarsfullt sätt med tanke på människor, vår planet med ett högt djurskydd – baserat på IKEA hållbarhetsstrategi, People and Planet Positive.

ikea_gronsaksbullar_inspiration_3

Senaste inläggen