Ändlöst mysiga nyheter

Plocka fram filten, kryp upp i soffan och tänd ett ljus! Just nu gläds vi extra åt två nyheter i höstmörkret: ljusstakarna ENIGHET och ÄNDLÖS.

Människan dras till ljus. Så har det alltid varit. Om det så varit elden, skenet från fotogenlampan som familjen samlades runt eller det upplysta butikshörnet. Det kan man som ljussättare utnyttja för att skapa mysiga och behagliga miljöer där vi vill vistas.

Så här års sprider vi mys inomhus genom att tända ljus och vi tipsar gärna om två nya ljusstakar i varuhusen. Vackra ÄNDLÖS i trä och stål, samt den trearmade ENIGHET i lackat stål.

ikea_tandettljus_inspiration_1

Nyhet! ÄNDLÖS är en modern variant av en traditionell ljusstake där lackat stål står i kontrast mot akacia. ÄNDLÖS ljusstake 39 kr/st.

ikea_tandettljus_inspiration_4

Eftermiddagsfika med levande ljus. Nyhet! ÄNDLÖS ljusstake 39 kr/st. Nyhet! VARDAGEN tekopp med fat mörkgrå 79 kr, VARDAGEN tekanna 79 kr och VARDAGEN mjölkkanna 39 kr.

ikea_tandettljus_inspiration_2

Nyhet! ENIGHET har en rund bas där du kan lägga något gott, elegant dekoration eller små prylar att ha nära till hands. ENIGHET ljusstake för tre ljus 99 kr. RÖRD dekoration set med tre djur: ekorre, hare och björn 89 kr/set.

Senaste inläggen