Alla hjärtans DIY: Amors pilar

Gillar man att pyssla med papper är utklippta hjärtan till någon man tycker om på Alla Hjärtans Dag en gullig klassiker! I år ville jag prova något nytt, fortfarande enkelt men snäppet vassare… Amors pilar av papper och pinnar fick det bli!

Pappersprocess! Jag lånar de färgade pappersarken MÅLA av barnen och använder matt svart tillsammans med guld och silvermetallic. Fjädrar och pilspetsar klipper jag ut med saxen FULLFÖLJA.

Kärleksfulla hälsningar,
Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_amorspilar_progress_inspiration

Den svarta papperstejpen FRAMSTÄLLA blir till mönster på träpinnar. (Jag frågade snällt om några extra par ätpinnar under dagens lunchrast…) På baksidan av etiketten HISTORISK med siffra nr: 2 skriver jag ett meddelande till den som får mitt hjärta att slå lite snabbare.

ikea_amorspilar_vagg_inspiration

Färdigpysslad! Det blev en mobil att hänga på väggen ovanför sängen. Där sover vi skönt i bäddsetet MALOU och kuddar med örngotten GÄSPA.

ikea_amorspilar_pynt_inspiration

Pilarna är fästa i grenen med snöre och tejp på baksidan.

ikea_amorspilar_sang_inspiration

Godmorgon min älskling! Kanske blir föremålet för min kärlek inte överlycklig av en väggmobil ”modell hippie”, så en fin frukost på sängen bjuder jag också på! Plus, en liten hemlis fint förpackad i asken FRAMSTÄLLA.

ikea_amorspilar_rosa_inspiration

Men så kunde jag ändå inte hålla mig – är det Alla Hjärtans Dag så är det! Pappershjärtan hör liksom till då! Av MÅLA klipper jag ut ett helt gäng och dekorerar köksbordet inför kvällens middag…

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen