All in till jul!

Årets vinterkollektion kommer till varuhusen 28 oktober och bjuder in till en tillåtande och stämningsfull jul som gjord för att umgås. Stilmässigt är den inspirerad av svensk folklore med enkla mönster och mjuka naturmaterial som ull, läder, linne och filt i kombination med rent trä och metall. Välj mellan en naturlig färgskala eller go all in med rött och skimrande guld!

Julen på IKEA handlar mycket om att vara tillsammans och få vara lediga med varandra. Att ta sig tid att njuta, både av tiden inför och efter julen. Sortimentet innehåller allt som gör hemmet mysigt och varmt under den kalla och mörkare årstiden. Att slå in julens fina paket kommer att bli en ren högtidsstund med ett stort urval av papper, snören, etiketter, påsar och boxar. Stjärnor och dekorationer lyser upp mörka vrår och fönster, och du kan utan dåligt samvete slösa med ljusslingor med energisnål LED belysning som räcker många
timmar!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

ikea_vinterjul_inspiration_1

Nyhet! VINTER 2016, duka upp en stämningsfull jul där det passar, huvudsaken är att alla får plats. NORNÄS bänk 695 kr/st, LUDDE fårskinn 299 kr/st.

ikea_vinterjul_inspiration_2

Nyhet! VINTER 2016 bjuder på ljus och värme och många möjligheter till personlig dekoration. NORSBORG 3-sits soffa 3 995 kr/st i Edum mörkblå klädsel, LISABO soffbord 995 kr/st i askfanér, NORRÅKER pall 299 kr/st, NORRÅKER bänk 599 kr/st.

ikea_vinterjul_inspiration_3

Nyhet! VINTER 2016 Slå in dina paket med kärlek!

ikea_vinterjul_inspiration_4

Nyhet! VINTER 2016 julpapper och dekorationer inspirerade av folklore.

ikea_vinterjul_inspiration_5

Nyhet! STRÅLA Lys upp glöggbuffén med LED slingor.

Senaste inläggen